CoachingFit
Wat houdt Coaching Fit precies in?:

Coaching Fit is speciaal ontwikkeld door mij als Personal Trainer. Dit traject heb ik bedacht voor sporters die de weg naar de sportschool zelfstandig kunnen vinden maar niet helemaal zeker zijn of ze het wel goed doen. Zij missen een gestructureerde opbouw van een goed trainingsplan. Volledige begeleiding met een Personal Trainer vind u niet nodig omdat u niet elke week een stok achter de deur nodig heeft. Ook beschikt u al over enige basis kennis.

Hoe ziet het Coaching Fit traject er uit?:

Wat zal ik voor u betekenen:

– U krijgt 1 keer per 2 weken 30 minuten 1 op 1 coaching op locatie.
– Ik maak een profiel aan voor u waarin ik uw vorderingen bij ga houden.
– Contact via de app

Kennismaking:

Voordat we samen aan de slag kunnen gaan plannen we eerst een intake gesprek. Tijdens het intake gesprek maken we voor het eerst kennis met elkaar, worden uw doelen, verwachting en motivatie besproken. Vanuit hier kijken we hoe en of u verder wil gaan met Coaching Fit.

Coachingsessie 1:

Tijdens de eerste training starten we met wegen. Daarna ga ik het schema bespreken dat ik u van te voren toestuur. We bespreken de vragen zodat u aan de slag kan met het schema tot de tweede sessie. Aan het einde van deze coaching sessie plannen we meteen de tweede sessie.

Coachingsessie 2:

2 Weken nadat u ben gestart met het programma gaan we doornemen hoe het trainingsschema is bevallen en kijken waar dat we de intensiteit kunnen verhogen. Aan het einde van deze coaching sessie plannen we meteen de derde sessie.

Het Vervolgtraject:

Omdat de wensen van ieder individu anders zijn zullen we vanaf de derde sessie steeds vòòr deze sessie al bespreken wat er nodig is om u weer verder op weg te helpen in uw persoonlijke traject.

Aan de hand van uw doorgegeven wensen en mijn advies kijken we tijdens de afspraak samen wat er nodig is om u weer verder op weg te helpen naar een fittere levensstijl. U kunt dan denken aan de onderstaand mogelijkheden tijdens een afspraak.

* Nieuw schema
* Bijstellen schema
* Algemene vragen
* Techniek training
* Wegen en meten

** Basis berekening stofwisseling
** 1 voorbeeldschema op maat
** Telt als 1 sessie om te maken en wordt de sessie daarna besproken.

Wat zijn de eisen om deel te kunnen nemen aan Coaching Fit:

* Minimaal 2 keer per week sporten
* U heeft al enige fitness ervaring
* U bent bereidt te leren

Coaching Fit begint wanneer jij er klaar voor bent!