PERSONAL TRAINING 

Personal Training is geschikt voor jou als je graag onder fysieke begeleiding flink aan je lijf wilt werken en geen specifiek doel hebt om daarmee af te vallen of aan te komen. Je wordt begeleid en getraind door Jorik.

Hoe gaat het in zijn werk?

Tijdens de Personal Training sessies gaan we samen fysiek één uur aan de slag in een sportschool in Cuijk of Boxmeer. In overleg met de trainer kan er ook op een andere locatie (binnen, buiten of thuis) getraind worden. Als we in de sportschool trainen werken we aan de uitbreiding van je kennis over wat er voor jou mogelijk en geschikt is met fitness. Als we op een andere locatie trainen gaat het om een uur ‘lekker intensief sporten’. Jorik zorgt dat de trainingen afwisselend zijn, zodat je goed gemotiveerd blijft.  Voeding-coaching vormt geen onderdeel van de Personal Training, maar het is mogelijk om de Personal Training te combineren met een van de online coaching programma’s. Informeer bij Jorik wat de mogelijkheden zijn.

Over het algemeen beginnen cursisten, afhankelijk van hun doelstelling, met één of twee keer per week een sessie. In de sportschool werken we ernaar toe dat je steeds meer zelfstandig je gang kunt gaan, zodat je hier de frequentie van de sessies af kunt bouwen. De sessies zijn vrij inzetbaar. Je kiest vooraf of je 6, 12 of 24 sessies inkoopt en bepaalt daarmee ongeveer hoe lang je Personal Training wilt hebben. Natuurlijk is verlengen altijd mogelijk.

Waarom je kunt kiezen voor Personal Training:

  • Je vindt het belangrijk dat je gestructureerd kunt trainen.
  • Je hebt graag afspraken vaststaan, zodat je ‘een stok achter de deur’ hebt.
  • Je hebt nog niet zoveel ervaring met het sporten in een sportschool.
  • Je hebt behoefte aan de fysieke aanwezigheid van een trainer die je pusht om tot het uiterste te gaan.

Personal Training start wanneer jij er klaar voor bent!