Ben jij ook al jaren bezig met jouw gezondheid? Weet je dat de gezondheid en kwaliteit van jouw leven hard achteruit zijn gegaan de afgelopen jaren? Dan zou Personal Training wel eens de oplossing kunnen zijn!

Wanneer je voor Personal Training kiest maak je een keuze die jouw leven kan veranderen. De reden om een Personal Trainer te nemen kan heel divers zijn, maar uiteindelijk kies je een Personal Trainer wanneer je echte resultaten wil bereiken die jij op dit moment niet zelf kan bereiken.

Ik ga samen met jou in overleg over wat je doelen zijn en hoe we deze gaan bereiken. Wanneer we je doelstellingen in kaart hebben gebracht, ga ik aan de hand van verschillende testen en metingen samen met jou aan de slag om deze te bereiken.

Afvallen

Vaak zitten mensen die kiezen voor Personal Training niet zo lekker in hun vel. Hun overgewicht staat hen in de weg om optimaal te genieten van het leven. Iets simpels als spelen met hun (klein)kinderen zorgt er al voor dat ze buiten adem raken. Naast het afvallen, is er tijdens mijn Personal Training sessies ook aandacht voor het mentale gedeelte.

Structuur

De belangrijkste reden dat mensen hun doelen niet bereiken is dat ze de geen structuur en regelmaat aan kunnen brengen in de dingen die ze doen of willen bereiken. Zelfs als ze de doelen wel bereikt hebben, is dat vaak van korte duur. Dit komt doordat ze een trucje hebben toegepast, hierdoor het lijkt alsof het doel bereikt is. Het gevaar is dat er uiteindelijk een terugval zal zijn, doordat ze de aanpassingen die ze hebben gemaakt in het dagelijks leven die ze niet vol kunnen houden.

Personal Training is een verandering van lifestyle!

Voeding

Vandaag de dag is het moeilijk om de juiste keuzes te maken als het aankomt op voeding. In winkels vind je een hoop lekkernijen die niet te weerstaan zijn. Daarnaast zijn er tegenwoordig steeds meer producten op de markt waarvan wordt beweerd dat ze schadelijk of juist gezond zijn.

Wanneer wij samen gaan werken om jouw doelen te realiseren, nemen we ook jouw voedingspatroon onder de loep. Waar nodig maken we aanpassingen om zo de gewenste resultaten te behalen.